Näkökulmia, naiset jatkoon

Keskustan puoluekokous pidetään 10-12.6. 2022 Lappeenrannassa. Sähköistä tunnelmaa kokoukseen tuovat tulevat äänestykset johtopaikoille. Suomen Keskustanaisten hallitus tukee yksimielisesti kaikkia naisehdokkaita tulevissa äänestyksissä.

Varapuheenjohtajan jatkopestiä hakeva Riikka Pakarinen on osoittanut olevansa uuttera kentän kiertäjä. Hänen osaamistaan tarvitaan jatkossakin, ulkopolitiikka ja yrittäjyys ovat hänen erityiset vahvuutensa. Riikka asuu Espoossa, ja on tärkeää, että puoluejohdossa on edustaja myös pääkaupunkiseudulta. Riikalla on innostusta ja paloa tehdä työtä puolueemme puolesta. Valitaan Riikka Pakarinen jatkamaan työtä Keskustan varapuheenjohtajana.

Annika Saarikko tavoittelee toista kautta puolueemme puheenjohtajana. Hänen työnsä on vasta alussa ja uskomme, että hänellä on paljon annettavaa puolueellemme. Tuemme myös puoluesihteeri Riikka Pirkkalaisen jatkokautta, uurastamaan kenttätyössä. Eduskuntavaalit ovat nurkan takana, puolueemme tarvitsee rautaisia naisia tavoitteisiimme pääsemiseen.

Suomen Keskustanaisten hallitus

EtusivuAjankohtaistaKannanototNäkökulmia, naiset jatkoon