Suomen Keskustanaiset ovat monipaikkaisia. Keskustoimistollamme ei ole päivystysaikaa. Sovithan mahdollisen tapaamisen Apollonkadulla etukäteen.

Keskustanaisten tilaisuuksien ja kokousten osalta on noudatettava varovaisuusperiaatetta.

Ohjeita kokouksen järjestämiseen

Säännöt

Malliohjesäännöt

Mainospohjat

Matkalasku

Kokousten malliesityslistat, henkilöilmoituskaavake

Linkin takaa löytyvät sekä syys- että vuosikokouksen malliesityslistat.

Olethan muistanut tehdä yhdistyksen muutosilmoituksen Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin? Muutosilmoitus on tehtävä aina kun yhdistyksen sääntöihin tai nimenkirjoittajiin tulee muutos Ilmoituksen voit täyttää täältä.

Uusi yhdistys ja jäsenyys

Logot

Saitko postia?

Keskustanaiset lähettää jäsenilleen viestejä. Jos et ole jäsenenä tai järjestötoimijana saanut meiltä postia, saattaa sähköpostiosoitteesi rekisterissämme olla vanha tai puuttua kokonaan.

Haluatko tarkistaa, että osoitteesi varmasti on oikea? Alla on lomake siihen. Lomakkeessa kysellään muitakin yhteystietojasi, mutta se on siksi, että varmasti oikea henkilö saa uuden osoitteen.

Kiitos toiminnasta Keskustan / Keskustanaisten hyväksi

Tässä hopeisen ja kultaisen ansiomerkin myöntämisen edellytykset. Uurastus puolueen eteen ansaitsee palkintonsa:

Kultainen ansiomerkki: Edellytyksenä merkin myöntämiselle on 40 vuoden ansiokas toiminta puolueen luottamus- tai muissa tehtävissä sekä vähintään 60 vuoden ikä.

Hopeinen ansiomerkki: Edellytyksenä merkin myöntämiselle on 20 vuoden ansiokas toiminta puolueen luottamus- tai muissa tehtävissä sekä vähintään 40 vuoden ikä.

EtusivuJärjestöaineisto