Riitta Rahkola Keskustanaisten valtuuston johtoon

Suomen Keskustanaisten valtuuston sääntömääräinen kokous valitsi valtuuston puheenjohtajaksi Riitta Rahkolan Kokkolan Ullavasta. Varapuheenjohtajaksi valtuusto valitsi Sari Kujanpään Hattulasta. Puheenjohtajiston toimikausi on 2-vuotinen.

Riitta Rahkola on toiminut kunnallisissa luottamustehtävissä noin 35 vuoden ajan Ullavan kunnassa ja Kokkolan kaupungissa. Ullava liittyi Kokkolaan vuonna 2009.

Tällä hetkellä Rahkola toimii muun muassa Keski-Pohjanmaan Keskustanaisten puheenjohtajana ja Keskustan Keski-Pohjanmaan piirin varapuheenjohtajana sekä Kokkolan kaupungin ympäristöterveyslautakunnan puheenjohtajana.

Osansa Rahkolan ajasta on saanut myös paikallisen pankin hallinto. Lisäksi hän on toiminut käräjäoikeuden lautamiehenä ja kymmenen vuoden ajan maaseudun tukihenkilönä.

” Olen huolestunut Keskustanaisten tulevaisuudesta puoluetuen vähenemisen kautta. Naisten toiminnan budjetista väheni huomattava summa, joka tulee vaikuttamaan toimintaan. Naisten osallistuminen politiikkaan on ensiarvoisen tärkeää koska olemme osa Keskusta-perhettä,” muistuttaa Rahkola.

Rahkola näkee, että Keskustanaiset on merkittävä tasa-arvoa edistävä toimija.

” Joukossamme on hyvin koulutettuja ja osaavia naisia, joista osa on myös perheen äitejä. Naisten toiminta perustuu siihen, että pidetään huoli arjen asioista, ja huolehditaan lasten ja nuorten turvallisuudesta. Yhdessä ja yhteistyötä tekemällä me naiset menemme eteenpäin,” kiteyttää pitkän työuran maatalous- sekä pitopalveluyrittäjänä tehnyt Riitta Rahkola.

EtusivuAjankohtaistaUutisetRiitta Rahkola Keskustanaisten valtuuston johtoon