Pohjois-Pohjanmaan Keskustanaiset: Perusopetuksessa varmistettava oppilaan tuki ja tarvittavat pienryhmät

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanaiset haluavat varmistaa, että tämän päivän ja tulevaisuuden lapset ja nuoret saavat perusopetuksesta vahvat perustaidot ja tarvitsemansa tuen.

Lapset ja nuoret tarvitsevat erilaisia ryhmiä, joissa oppia ja opiskella omassa tahdissaan turvallisten ammattilaisten ohjaamina. Tällöin jokainen saa opetusta omien kykyjensä ja taitojensa mukaan saavuttaen korkeimman mahdollisen osaamistason. Turvallinen ja oppilaan tarpeet huomioiva opetusryhmä ja oppimisympäristö vaikuttavat myönteisesti oppijan hyvinvointiin.

Kun jokainen lapsi ja nuori kohdataan tasa-arvoisesti heidän omista lähtökohdistaan käsin, he saavat valmiudet jatko-opintoihin ja työelämään.

Yhteiskunnan ja koulun kulttuurin on mahdollistettava pienryhmässä opiskelu oppilaiden yhdenvertaisuuden näkökulmasta. Annetaan jokaiselle mahdollisuus näyttää oma osaamisensa ja yltää parhaimpaansa.

Suvi Helanen jatkaa puheenjohtajana

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanaisten puheenjohtajisto uusi paikkansa Oulussa lauantaina 12.11. pidetyssä piirin syyskokouksessa. Vuoden 2023 puheenjohtajiston muodostavat puheenjohtaja Suvi Helanen Oulusta sekä varapuheenjohtaja Marika Hannula Nivalasta.

Hallitukseen valittiin (varajäsenet suluissa): Haapakoski Kaisa, Ylivieska, (Isosalo Helena, Ylivieska), Parviainen Ulla, Kuusamo, (Koskenkorva Ulla, Kuusamo),Hovi Tiina, Siikajoki, (Sipilä Sabina, Kalajoki), Ojantakanen Liisa, Siikalatva, (Juntunen Airi, Siikalatva), Kela Saini, Kempele, (Juvani Kaisu, Kempele), Kestilä Saara, Pyhäjoki, (Savola Ulla, Haapajärvi), Kylli-Honkanen Pirkko, Oulu, (Halonen Paula, Oulu), Lumijärvi Liisa, Raahe, (Junnila Merja, Raahe), Mäntymäki Ritva, Kalajoki, (Myllylä Raili, Kalajoki), Niemelä Taina, Pudasjärvi, (Räisänen Elvi, Pudasjärvi), Ollakka Jaana, Lumijoki, (Pottala Anna-Liisa, Lumijoki), Hyvärinen Katri, Muhos, (Matinlauri Minna, Tyrnävä) ja Rasinkangas Merja, Oulu(Harmoinen Anne, Oulu.

Pohjois-Pohjanmaan Keskusta valitsee edustajansa piirihallituksen vuoden 2023 ensimmäisessä kokouksessa.

EtusivuAjankohtaistaUutisetPohjois-Pohjanmaan Keskustanaiset: Perusopetuksessa varmistettava oppilaan tuki ja tarvittavat pienryhmät