Varsinais-Suomen Keskustanaiset: Innostava Anna Sirkiä Suomen Keskustanaisten puheenjohtajaksi

Varsinais-Suomen Keskustanaisten vuosikokous (29.4.2021) päätti yksimielisesti esittää Anna Sirkiää Suomen Keskustanaisten puheenjohtajaksi. Kokousväen mielestä Anna Sirkiä olisi oikea henkilö viemään järjestön seuraavalle vuosikymmenelle raikkailla ajatuksillaan ja innostavalla otteellaan.

– Puheet Keskustanaisten lakkauttamisesta suututtavat minua. Keskustanaisia todellakin tarvitaan edelleen. Mielestäni paras vastaus lakkauttamispuheille on järjestömme näkyvyyden ja vaikuttavuuden roima parantaminen. Säännölliset palaverit puoluejohdon, eduskuntaryhmän edustajien, avustajakunnan ja sisarjärjestöjen kanssa, sekä vähintään viikottaiset kannanotot ovat mielestäni olennaisin ratkaisu tähän, Sirkiä toteaa.

Sirkiä pitää tärkeänä myös valtakunnallisen toiminnan kehittämistä niin, että Suomen Keskustanaiset toisi jäsenilleen entistä enemmän lisäarvoa muun puoluetoiminnan oheen. Esimerkiksi tasa-arvoaiheiset seminaarit ja ideoiden hyödyntäminen muilta naisjärjestöiltä ympäri Eurooppaa on Sirkiän työlistalla.

– Suomen Keskustanaisilla on nyt jo todella paljon tärkeää ja hyvää toimintaa, enkä halua olla sen este. Olen kuitenkin sitä mieltä, että valtakunnallinen toimintamme kaipaa piristysruisketta. Olen itse osallistunut esimerkiksi EWL:n joihinkin tapahtumiin ja kokenut ne todella voimaannuttavina, Sirkiä kertoo.

Sirkiä on innokas myös kiertämään piirejä ympäri Suomen. Hän elää jo nyt monipaikkaista elämää Lapin, Varsinais-Suomen ja Helsingin tukikohtien välillä.

– Anna Sirkiä on todellinen raikas tuulahdus, joka saa innostettua muutkin mukaansa. Häntä tämä järjestö tarvitsee, kokousväki kommentoi.

EtusivuAjankohtaistaKannanototVarsinais-Suomen Keskustanaiset: Innostava Anna Sirkiä Suomen Keskustanaisten puheenjohtajaksi