Pirkanmaan Keskustanaiset esittävät Minna Sarvijärveä Suomen Keskustanaisten varapuheenjohtajaksi

Pirkanmaan Keskustanaisten johtokunta esittää yksimielisesti KM, luokanopettaja ja emäntä Minna Sarvijärveä Ylöjärven Kurusta Suomen Keskustanaisten varapuheenjohtajaksi kesäkuussa Jyväskylässä järjestettävässä edustajakokouksessa.

-Minna on osaava ja hänellä on pitkäaikainen kokemus Keskustan toiminnasta sekä vahva kentän tuki ja tuntemus. Päätös oli todella helppo ja yksimielinen, kertoo Pirkanmaan Keskustanaisten puheenjohtaja Tarja Smura.

Minnan perheeseen kuuluvat aviomies Janne, aikuiset lapset ja appiukko. Poliittisten luottamustehtävien lisäksi Minna toimii aktiivisesti mm. kyläyhdistyksessä, matkailuyrittäjäyhdistyksessä ja paikallisen Osuuspankin hallinnossa.

Tänä vuonna Minna Sarvijärvi on myös Naisjärjestöt Yhteistyössä (NYTKIS) aluetoimikunnan puheenjohtaja Pirkanmaalla. Aiemmin hän luotsasi kymmenkunta vuotta Pirkanmaan Keskustanaisia ja toimi myös Keskustan Pirkanmaan piirin varapuheenjohtajana.

EtusivuAjankohtaistaKannanototPirkanmaan Keskustanaiset esittävät Minna Sarvijärveä Suomen Keskustanaisten varapuheenjohtajaksi