Peräpohjolan ja Lapin keskustanaiset: Sari Palmu liiton puheenjohtajaksi, Päivi Mononen-Mikkilä varapuheenjohtajaksi

Keskustanaisten Peräpohjolan ja Lapin piirit kannattavat yksimielisesti Sari Palmun valitsemista Suomen Keskustanaisten puheenjohtajaksi ja Päivi Mononen-Mikkilän valitsemista varapuheenjohtajaksi.

– Voimakaksikolla on kokemusta, osaamista, tahtoa ottaa haltuun, mukaan toimintaan Suomen kokoinen keskustanaisten verkosto – kaiken ikäiset naiset kylistä ja kaupungeista.

– Keskustanaiset on kansanliike, jota johdetaan jäsenistön keskeltä – aito vuorovaikutus jäsenistöön ja suora yhteys keskustan puoluejohtoon on keskeinen perusta niin keskustan kuin naisjärjestönkin menestymiseen puoluekartalla ja vahvoilla vaikuttamisen paikoilla, piirit kirjoittavat.

PALMULLA ja Mononen-Mikkilällä on vahva kokemus erilaisissa naisverkostoissa toimimisesta, Lapin ja Peräpohjolan piirit katsovat.

– Heillä on kykyä tukea, innostaa ja iloita naisen menestymisestä.

Keskustanaiset valitsee uuden johtonsa edustajakokouksessa Alavudella 18.–19. kesäkuuta. Puheenjohtajaksi ehdolla on Palmun lisäksi Anna Sirkiä Varsinais-Suomesta. Molemmat toimivat tällä hetkellä naisjärjestön varapuheenjohtajina. Varapuheenjohtajuutta tavoittelevat Mononen-Mikkilän lisäksi Tiina Räsänen Pirkanmaalta, Johanna Paloranta Keski-Pohjanmaalta, Marjut Lehtonen Pohjois-Pohjanmaalta ja Maritta Mynttinen Etelä-Savosta.

EtusivuAjankohtaistaKannanototPeräpohjolan ja Lapin keskustanaiset: Sari Palmu liiton puheenjohtajaksi, Päivi Mononen-Mikkilä varapuheenjohtajaksi