Keskusta tarvitsee Pauliina Maukosen

Suomen Keskustanaiset tukee Ajatuspaja Alkion tutkimuspäällikkö, yhteiskuntatieteiden maisteri Pauliina Maukosta Keskustan puoluesihteeriksi.

Keskusta tarvitsee nyt elinvoiman vahvistamista, avointa keskustelua, aidosti keskellä olevan puolueen aatteen kirkastamista sekä puoluetoiminnan uudistamista.

Puoluesihteerin on pystyttävä innostamaan toimihenkilöitä mutta myös paikallisaktiiveja, jotka uhraavat vapaa-aikaansa politiikalle. Hänen on saatava kukin heistä sitoutumaan yhteiseen tavoitteeseen. Hänen on tultava erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen ja herätettävä omalla toiminnallaan luottamusta. Politiikka ei ole yksilöurheilua vaan joukkuelaji.

Pauliina Maukonen on tehtävään paras mahdollinen henkilö. Hän omaa monipuolisen poliittisen ja järjestöllisen kokemuksen. Hänellä on parhaat valmiudet tukea myös sisarjärjestöjen toimintaa ja organisoida tehtävät koko konsernin kesken asiantuntemuksen ja osaamisen näkökulmasta.

Keskustalaisuus on kansanpalvelutehtävä. Pauliina Maukonen tuntee oman puolueensa historian, sen epäonnistumiset ja menestymisen avaimet. Yhdistämällä nämä molemmat hän pystyy rakentamaan Keskustalle reitin tulevaisuuteen.

Pauliina Maukonen on toiminut muun muassa Keskustan Keski-Suomen piirin toiminnanjohtajana, europarlamentaarikon erityisavustajana sekä Keskustanaisten pääsihteerinä. Maukonen on toiminut vaalipäällikkönä 14 vaaleissa. Hänellä on kokemusta kunta- ja maakuntapäättäjänä. Nyt Maukonen toimii Joutsan kunnanhallituksen puheenjohtajana.

EtusivuAjankohtaistaKannanototKeskusta tarvitsee Pauliina Maukosen