Keskustanaisten Ylä-Savon piirin syyskokouksen kannanotto 2015

Keskustanaisten Ylä-Savon piiri iloitsee, että Sote uudistus etenee tehtyjen ratkaisujen myötä. Ylä-Savon Keskustanaiset pitää erityisen tärkeänä, että uudistuksen peruslähtökohta eli sosiaalipalveluiden, erikois- ja perussairaanhoidon yhteensovittaminen toteutuu siten, että uudet sotepalvelut ovat kokonaisvaltaisesti tavallisen ihmisen arjen kohtaavia lähipalveluita. Ylä-Savon Keskustanaiset uskoo, että sujuvat hoitoketjut, toimiva palveluverkko ja hyvä johtaminen ovat tärkeimmät toimintatavat soteuudistuksessa ja mahdollistavat sote palvelut asuinpaikasta riippumatta.

Ylä-Savon Keskustanaiset muistuttavat, että erityisen tärkeää on nähdä ennaltaehkäisevän työn merkitys lapsi- ja perhepalveluissa. Kun satsataan auttaviin käsiin ja ammattilaisten apuun silloin kun perheen haasteet ja murheet ovat vielä pieniä ja arkisia, säästytään monelta turhalta surulta.

Hyvin voivista perheistä kasvaa onnellinen Suomi. Ylä-Savon Keskustanaisille tasa-arvon edistäminen tarkoittaa myös turvallista, väkivallatonta ja suvaitsevaista yhteiskuntaa.

EtusivuAjankohtaistaKannanototKeskustanaisten Ylä-Savon piirin syyskokouksen kannanotto 2015