Ulla Parviainen Keskustanaisten johtoon


12.6.2017
Kansanedustaja Ulla Parviainen on Suomen Keskustanaisten uusi puheenjohtaja. Järjestö valitsi Parviaisen puheenjohtajaksi Lahdessa järjestetyssä edustajakokouksessa. Keskustanaisten varapuheenjohtajiksi valittiin FT, VTM Annina Ruottu Liedosta ja lasten erikoisairaanhoitaja, maatalousyrittäjä Sari Palmu Alajärveltä.

55-vuotias Parviainen on ensimmäisen kauden kansanedustaja Kuusamosta. Ennen kansanedustajan tehtävää hän toimi Rukan yhtenäisen perusopetuksen rehtorin tehtävästä. Parviainen on valmistunut Oulun yliopistosta kasvatustieteen maisteriksi luokanopettajan koulutusohjelmasta. Hänellä on myös erityisopettajan ja tekstiilityön aineenopettajan kelpoisuus.

Eduskunnassa Parviainen on perustuslaki- ja sivistysvaliokuntien jäsen. Lisäksi hän on varajäsenenä tulevaisuusvaliokunnassa sekä Pohjoismaiden neuvoston Suomen valtuuskunnassa ja Parlamenttienvälisen liiton IPUn Suomen ryhmän johtoryhmässä.   Kotikaupungissaan Kuusamossa hän toimii kaupunginvaltuuston jäsenenä.

Parviainen on toiminut Keskustanaisten hallituksen jäsenenä vuosina 2001-2007.

Hän luonnehti itseään pitkän linjan keskus­ta­nai­seksi. Hän haluaa rakentaa Keskus­ta­nai­sista verkoston, jossa jokainen voi tuntea vaikuttamisen iloa.

– Haluan johtaa rinnalla tukien ja yhdessä toimien, tarvittaessa kärkenä kurkiauran johtajalinnun lailla. Olen tässä koko sydämestäni mukana.

blog comments powered by Disqus

Osallistu

kehrä nettisivuille.png

KOL_logo.jpg

KENU_logo.jpg

Kerttu.jpg

Nytkis.jpg

Keskustanaiset verkossa