Uutisia

27.4.2016 Tuemme kansanedustaja Anne Kalmaria keskustan varapuheenjohtajaksi

Olemme iloisia siitä, että äitiyden kustannuksia työnantajalle on luvattu tasata. Samoin perheille annettavia kotipalveluita parannetaan eli autetaan väsyneitä vanhempia. Nämä molemmat asiat ovat usein toistuneet Annen puheissa ja tiedämme, että hän on ollut osaltaan niihin vaikuttamassa. Kalmari on toiminut sijaisäitinä ja ymmärtää hyvin, kuinka kallisarvoista on, että perhehoitoa eli sijaislasten ja vanhusten kotona tapahtuvaa hoitoa tuetaan lisää. Haluamme, että Keskustan johtoon nousee henkilö, joka osaltaan auttaa varmistamaan nämä meille painoarvoltaan suuret asiat.

Keskusta tarvitsee jatkossakin oikeudentuntoa puoluejohtoon. Tarvittavien säästöjen tulee tapahtua mahdollisimman pitkälle niin, että kaikkein köyhimmiltä ei leikata. Anne on syntyisin vaatimattomista oloista ja heikomman asiat koskettavat häntä syvästi. Annelle politiikka ei koskaan ole ollut markkinatalouden jatke, vaan tasaava hyvinvoinnin turva.

 Anne Kalmari on tehnyt pitkään vaikuttavaa työtä suomalaisen ruuan puolustajana. Hän on vaikuttanut siihen, että lähiruokaa arvostetaan läpi Suomen.  Eduskunnan ruokaryhmän puheenjohtajana toimiva Kalmari on kiertänyt puhumassa kotimaisten julkisten ruokahankintojen lisäämiseksi ja asia on edennyt hyvin jo käytännön tasolle. Haluamme, että lapsemmekin saavat tulevaisuudessa puhdasta ja turvallista ruokaa.

 Uskomme, että vastuullisella yrittäjyydellä voimme auttaa Suomea nousuun. Maatilayrittäjätaustainen Anne on tehnyt tarmokasta työtä erilaisten pienyritysten hyväksi, sillä juuri sinne työpaikat syntyvät.

 Olemme oppineet tuntemaan Annen joukkuepelaajana, joka puhaltaa yhteiseen hiileen. Sosiaalisena ja helposti lähestyttävänä ihmisenä hän luo matalan kynnyksen politiikkaan ja iloa yhteisiin tapahtumiin.

 Näiden asioiden vuoksi Keskustanaisten Keski-Suomen piiri kannattaa Anne Kalmaria Keskustan varapuheenjohtajaksi. Kannatathan sinäkin!

Keski-Suomen Keskustanaisten vuosikokouksen kannanotto 26.4.2016

Osallistu


Kerttu.jpg

Nytkis.jpg

Keskustanaiset verkossa