Mervi ja Siiri vahvistamaan Keskustanaisten keskustoimistoa

30.11.2016

Suomen Keskustanaisten toimistolle on palkattu kaksi uutta työntekijää. Järjestösuunnittelijana on marraskuun alusta alkaen toiminut Mervi Mäki-Neste ja syksyn ajan Keskustanaisilla korkeakouluharjoittelijana työskennellyt Siiri Mertakorpi aloittaa osa-aikaisena projektikoordinaattorina joulukuun alussa.

Mervi Mäki-Neste on aloittanut Suomen Keskustanaisten osa-aikaisena järjestösuunnittelijana. Mäki-Neste on pitkän linjan järjestötoimija, joka on toiminut Suomen Keskusta rp:ssä ja sen sisarjärjestöissä vuodesta 1995. Aikaisemmin hän on työskennellyt toimittajana eri tiedotusvälineiden palveluksessa yli vuosikymmenen ajan, Agrologien Liiton järjestösihteerinä sekä Seinäjoen ammattikorkeakoulussa hanketehtävissä. Koulutukseltaan Mervi on yhteisöpedagogi AMK ja kulttuurituottaja. Opinnoissaan hän suuntautui järjestötyöhön, kansalaistoimintaan ja tapahtumatuottamiseen. Lisäksi Mervi on toiminut Suomen Keskustanaisten Avain-lehden toimitussihteerinä vuodesta 2010. Hän on myös Keskustan Lehtimiesten puheenjohtaja ja Keskustan puoluevaltuuston jäsen.

Keskustanaisten järjestösuunnittelija vastaa järjestön tiedotuksesta yhdessä pääsihteerin kanssa, on mukana niin poliittisessa valmistelussa kuin tapahtumien ja kokousten järjestelyissä, sekä vastaa rekisterien ylläpidosta.

Siiri Mertakorpi aloittaa osa-aikaisena projektikoordinaattorina joulukuun alussa. Työsuhde on määräaikainen ja kestää kesäkuun 2017 loppuun asti. Iitistä kotoisin oleva Siiri on maisterivaiheen opiskelija Turun yliopistosta pääaineenaan poliittinen historia. Ennen Keskustanaisilla työskentelyä hän on toiminut projektikoordinaattorina sekä kansanvälisten asioiden harjoittelijana Suomen Partiolaisilla. Järjestökokemusta Siirille on kertynyt partion lisäksi Keskustanuorten, Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaat SYY ry:n sekä muun opiskelijajärjestötoiminnan kautta.

Päävastuunaan Siirillä on kuntavaaleihin ja Keskustanaisten edustajakokoukseen liittyvät koordinointitehtävät.

 

Lisätietoja:

Järjestösuunnittelija Mervi Mäki-Neste
mervi.maki-neste@keskusta.fi
puh.  010 289 7342/050 365 9901

 

Projektikoordinaattori Siiri Mertakorpi   siiri.mertakorpi@keskusta.fi

 

Osallistu

kehrä nettisivuille.png

KOL_logo.jpg

KENU_logo.jpg

kerttu.png

Nytkis.jpg

Keskustanaiset verkossa