Keskustanaiset etsivät järjestösuunnittelijaa

13.9.2016

Keskustanaiset etsivät järjestösuunnittelijaa osa-aikaiseen toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Haku on auki 26.9. asti.

Suomen Keskustanaiset ry on Suomen suurin poliittinen
naisjärjestö. Teemme työtä perheiden ja tasa-arvon puolesta.
Toimimme naisten aseman parantamiseksi, edistämme kansanvaltaa,
paikallista aloitteellisuutta sekä yhteisöllisyyttä.
Korostamme suvaitsevaisuutta, hengellisiä arvoja ja ihmisoikeuksien
kunnioittamista sekä terveitä elämäntapoja.


Etsimme nyt joukkoomme

osa-aikaista järjestösuunnittelijaa

Järjestösuunnittelijan tehtäviin kuuluu yleisluonteisten toimistotehtävien lisäksi rekisterien ylläpito, tapahtumien ja kokousten järjestelyissä avustaminen sekä monipuoliset järjestötehtävät, kuten tiedotus ja yhteydenpito jäseniin. Lisäksi järjestösuunnittelija avustaa poliittisessa suunnittelussa pääsihteeriä ja hallitusta, sekä vastaa nettisivujen päivityksestä. Työnkuvaa on mahdollisuus kehittää myös työntekijän oman kiinnostuksen mukaan.

Suoriutuminen tehtävässä edellyttää hyvää järjestömaailman tuntemusta, yhteistyö- ja organisointikykyä, hyviä atk-taitoja sekä soveltuvaa, mielellään korkeakoulututkintoa. Arvostamme kokemusta tiedottamisesta, taittamisesta sekä perehtyneisyyttä tasa-arvopoliittisiin kysymyksiin.

Työsuhde alkaa lokakuussa ja se on voimassa toistaiseksi. Työaika on 20 - 35 tuntia viikossa, kuitenkin niin, että vuoden 2017 alusta lähtien keskimäärin 30 h/vk. Osa työstä on mahdollista tehdä etätyönä. Työ voi pitää sisällään myös satunnaisia ilta- ja viikonlopputöitä. Palkka on 14,5 eur/tunti. 


Vapaamuotoiset työhakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 26.9. klo 12 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kirsi.marttinen@keskusta.fi

Lisätiedot: pääsihteeri Kirsi Marttinen, 050 588 2996
kirsi.marttinen@keskusta.fi

Osallistu

kehrä nettisivuille.png

KOL_logo.jpg

KENU_logo.jpg

kerttu.png

Nytkis.jpg

Keskustanaiset verkossa