Keskustanaisten Pohjois-Pohjanmaan piiri:
Ulla Parviainen Suomen Keskustanaisten puheenjohtajaksi

 
Keskustanaisten Pohjois-Pohjanmaan piiri esittää Suomen Keskustanaisten puheenjohtajaksi kansan­edustaja, KM Ulla Parviaista Kuusamosta. Ulla Parviaisella on vahva kokemus kuntapolitiikasta. Hän on toiminut pitkään keskustalaisessa järjestötyössä, mm. Keskustanaisten Pohjois-Pohjanmaan piirin johtokunnan jäsenenä ja varapuheenjohtajana, Keskustanaisten hallituksen jäsenenä sekä Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piirin varapuheenjohtajana. 
 
- Vuosikokous päätti yksimielisesti esittää Ulla Parviaista Keskustanaisten puheenjohtajaksi. Valinnan tekee kesäkuussa kokoontuva edustajakokous, Keskustanaisten Pohjois-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Johanna Vakkuri kertoo.
 
- Odotamme laajaa tukea Ullan valinnalle muidenkin piirien alueilta. Ulla Parviaisesta Keskustanaiset saavat aikaansaavan ja asiantuntevan puheenjohtajan.
 
Suomen itsenäisyyden juhlavuosi on erinomainen ajankohta Ulla Parviaisen valinnalle. Pohjois-Pohjanmaan vahvan vaikuttajanaisen Kerttu Saalastin syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 110 vuotta. Monien luottamustoimiensa ohella Saalasti toimi myös Suomen Keskustanaisten puheenjohtajana 1953-1970.
 
- Mikä olisikaan parempi hetki kuin juuri tämä juhlavuosi esittää pääjärjestömme puheenjohtajaksi vahvaa vaikuttajanaista Pohjois-Pohjanmaalta, Vakkuri iloitsee.
 
Kansanedustaja Ulla Parviainen kiittää vuosikokousta saamastaan luottamuksesta.

- Ehdokkuus on suuri luottamuksenosoitus omalta piiriltä. Olen valmis johtamaan keskustalaista naisjärjestöä, mikäli kesäkuun kokous niin päättää, Parviainen toteaa.

- Keskustanaisia tarvitaan pitämään yllä laajaa tasa-arvoajattelua ja heikompiosaisten puolta. Pidän tärkeänä, että naiset laajentavat ajatteluaan perinteisen pehmeiden politiikan lohkojen ulkopuolelle ja ottavat kantaa myös talouden ja tekniikan asiakysymyksiin.
 
 
Keskustanaisten edustajakokous pidetään Lahdessa 10.-11.6.2017.
 
Lisätietoja:
puheenjohtajaehdokas, kansanedustaja Ulla Parviainen,
puhelin 050 513 2023, ulla.parviainen@eduskunta.fi

 

Parviainen_Ulla-3_kasvokuva[1].jpg

Tapahtumat