Tervetuloa Helsingin Keskustanaisten kotisivuille!

 

Olemme helsinkiläinen keskustalaisittain ajattelevien naisten verkosto.

 

Löydät meidät Facebookista ja instagramista ja voit olla meihin yhteydessä helsinginkeskustanaiset(at)gmail.com. Puheenjohtajamme on Päivi Mononen-Mikkilä, paivi.mononen-mikkila(at)pmi.com. Ota yhteyttä ja tule mukaan!

 

Spring Collection.png

 

Seuraava tapahtumamme on kuntavaaliehdokkaiden esiintymiskoulutus Helsingissä 19.11. klo 17:30 Teamsissa. Tilaisuus on suunnattu keskustan naisehdokkaille.

Tilaisuudessa Keskustan kuntavaaliteemoja avaa varapuheenjohtaja Riikka Pakarinen, koulutuksen vetää emerita-toimittaja Leena Pakkanen. Mukaan pääset ilmoittautumalla Päivi Mononen-Mikkilälle paivi@lavoce.fi.

Tervetuloa mukaan jo ehdokkaaksi lähteneet tai sitä harkitsevat!

 

eating well is a form of self-respect.png


   

4.6.2020 klo 18-19_30(8).png

  

 

  • 13.6.2020 7:36

   Suomen Keskustanaiset tuomitsee jyrkästi Perusuomalaisten ajatuspajan julkaiseman Jukka Hankamäen teoksen Totuus kiihottaa – Filosofinen tutkimus vasemmistopopulistisen valtamedian tieto- ja totuuskriisistä. On tuomittavaa käyttää 120 000 euron valtionavustus naisvihamielisen propagandan levittämiseen.

  • 11.5.2020 13:10

   Suomen Keskustanaiset on huolissaan koronapandemian vaikutuksista Suomen tasa-arvokehitykselle. Julkista keskustelua on käyty laajasti pandemian talousvaikutuksista, mutta muut vaikutukset, kuten vaikutukset tasa-arvoon ovat jääneet paitsioon. Korona on vaikuttanut ja tulee myös tulevaisuudessa vaikuttamaan eri tavoin naisiin ja naisvaltaisiin aloihin verrattuna miehiin ja miesvaltaisiin aloihin.

  Edellinen 1 2 3 ... 21 22 23Seuraava
  Edellinen 1 2 3 ... 14 15 16Seuraava

  Keskustanaiset Helsinki

  Osallistu

  KOL_logo.jpg

  KENU_logo.jpg

  Kerttu.jpg

  Nytkis.jpg

  Keskustanaiset verkossa