Tervetuloa Keskustanaisten kotisivuille

Suomen Keskustanaiset: Koronapandemian vaikutukset tasa-arvoon huomioitava

11.5.2020
Suomen Keskustanaiset on huolissaan koronapandemian vaikutuksista Suomen tasa-arvokehitykselle. Julkista keskustelua on käyty laajasti pandemian talousvaikutuksista, mutta muut vaikutukset, kuten vaikutukset tasa-arvoon ovat jääneet paitsioon. Korona on vaikuttanut ja tulee myös tulevaisuudessa vaikuttamaan eri tavoin naisiin ja naisvaltaisiin aloihin verrattuna miehiin ja miesvaltaisiin aloihin.

Suomen Keskustanaiset: Voiko pääministeri Rinteen puheisiin luottaa?

2.12.2019
Keskustanaisille eläkeläisköyhyyden helpottaminen on tärkeä oikeudenmukaisuusasia. Viime vaalikaudella korotettiin takuueläkettä. On hyvä, että nykyinen hallitus jatkaa samalla linjalla ja nostaa tuntuvasti pienimpiä eläkkeitä ensi vuoden alusta keskustan tavoitteen mukaisesti.

POHJOIS-SAVON KESKUSTANAISET: KIUSAAMISEN JA PÄIHTEIDEN KÄYTÖN EHKÄISYÄ TEHOSTETTAVA

2.12.2019 Psyykkinen ja fyysinen väkivalta kouluissa eli koulukiusaaminen sekä päihteiden käyttö ovat vakava ongelma Suomessa.

PÄIJÄT-HÄMEEN KESKUSTANAISET: LÄHELTÄ, KOTIMAISTA, HIILINEUTRAALIA RUOKAA

2.12.2019 Nykyaikana puhutaan paljon lähiruoasta – tuoreesta ruoasta, jonka alkuperä ja tuotantotavat ovat hyvin selvillä. Suomalaisen ruoan tuottajia syyllistetään ilmastosyistä, vaikka heitä tulisi kiittää ruoan pienestä hiilijalanjäljestä. Ruoka ei ole missään niin puhdasta kuin Suomessa. Samaan aikaan pidämme huolta eläinten hyvinvoinnista ja kehitämme oloja jatkuvasti.

Avain-lehti

 

Avain3.19.jpg 

 

Avain-lehti, erilainen naistenlehti
Tutustu, ihastu ja tilaa!

Osallistu

kehrä nettisivuille.png

KOL_logo.jpg

KENU_logo.jpg

kerttu.png

Nytkis.jpg

Keskustanaiset verkossa