Tervetuloa Keskustanaisten kotisivuille

Suomen Keskustanaiset: Naisvihamielisen propagandan levittäminen pysäytettävä

13.6.2020
Suomen Keskustanaiset tuomitsee jyrkästi Perusuomalaisten ajatuspajan julkaiseman Jukka Hankamäen teoksen Totuus kiihottaa – Filosofinen tutkimus vasemmistopopulistisen valtamedian tieto- ja totuuskriisistä. On tuomittavaa käyttää 120 000 euron valtionavustus naisvihamielisen propagandan levittämiseen.

Suomen Keskustanaiset: Koronapandemian vaikutukset tasa-arvoon huomioitava

11.5.2020
Suomen Keskustanaiset on huolissaan koronapandemian vaikutuksista Suomen tasa-arvokehitykselle. Julkista keskustelua on käyty laajasti pandemian talousvaikutuksista, mutta muut vaikutukset, kuten vaikutukset tasa-arvoon ovat jääneet paitsioon. Korona on vaikuttanut ja tulee myös tulevaisuudessa vaikuttamaan eri tavoin naisiin ja naisvaltaisiin aloihin verrattuna miehiin ja miesvaltaisiin aloihin.

PERÄPOHJOLAN KESKUSTANAISET PÄÄTTIVÄT VUOSIKOKOUKSESSAAN "JAKAA TAAKKAA"

6.8.2020 puheenjohtaja Katri Kulmunin tavoin innostaen kotikunnissaan Kokeilemaan Kepua - kuntavaaliehdokkaaksi ryhtymään, oman kunnan asioita hoitamaan. 💚 🍀 Puheenjohtaja Katrin Kulmunin uudelleenvalintaan kantaa myös otettiin monesta kunnasta mukana ja etänä olevien myötä:

POHJOIS-SAVON KESKUSTANAISTEN VUOSIKOKOUKSEN KANNANOTTO:. POIKKEUSOLOISTA UUTEEN NORMAALIIN

28.7.2020 Kevään poikkeusolot laittoivat Suomen huoltovarmuuden tosi testiin. Omavaraisuuden merkitys korostui monella alueella eikä vähiten kriittisillä terveyteen ja ravitsemukseen liittyvillä.

Avain-lehti

 

Avain3.19.jpg 

 

Avain-lehti, erilainen naistenlehti
Tutustu, ihastu ja tilaa!

Osallistu

kehrä nettisivuille.png

KOL_logo.jpg

KENU_logo.jpg

kerttu.png

Nytkis.jpg

Keskustanaiset verkossa