kuntavaalit_13217.jpg

Tervetuloa Keskustanaisten kotisivuille

Keskustanaisten pääsihteeri siirtyy uusiin tehtäviin

5.4.2017
Suomen Keskustanaisten pääsihteeri Kirsi Marttinen siirtyy uusiin tehtäviin toukokuun alusta lähtien. Marttinen siirtyy yhteiskuntavaikuttamisen erityisasiantuntijaksi SOSTEen (Suomen Sosiaali ja Terveys ry). Marttinen on toiminut Keskustanaisten pääsihteerinä elokuusta 2012.

Elsi Katainen: Perhevapaiden uudistus ei synny soolosuorituksilla

28.2.2017
Keskustanaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Elsi Katainen vaatii perhevapaiden uudistamisen valmistelutyön aloittamista laajapohjaisesti jo tänä keväänä. Lähtökohdaksi on otettava isien roolin vahvistaminen, monimutkaisen järjestelmän selkeyttäminen ja sääntelyn keventäminen. Mukaan on otettava myös perhevapaiden kustannuksista pitkälti vastaavat työmarkkinaosapuolet.

Kuntavaalit 2017

Naisten osuus kuntapäättäjistä on tällä hetkellä noin kolmannes. Päätöksentekoon tarvitaan kaikenikäisiä ihmisiä, miehiä ja naisia. Keskustanaisten mielestä on tärkeää poistaa esteitä, jotka estävät täysipainoista osallistumista päätöksentekoon.

Tutustu Keskustanaisten kuntavaaliteeseihin ja valtuuta nainen vastuuseen!

postikorttimalli.jpg

Kuntavaalikirje 5/2017- Vaalien loppukiri, yhdessä onnistumme!

5.4.2017 Kuntavaaleissa äänestetään huolenpidon puolesta. Meillä on osaavia ja kuuntelevia ehdokkaita, jotka pystyvät rohkeisiin päätöksiin ihmislähtöisen kotikunnan ja maakunnan kehittämiseksi. Olen tästä vakuuttunut, koska ehdolla on kokemusta ja nuorta voimaa, naisia ja miehiä. Tulevien päivien aikana meidän kannattaa puhua paikallisista lähiasioista, koska näin saamme kuntalaiset liikkeelle. Tärkeää on myöskin muistuttaa Keskustan valtakunnallisesta vaaliteemasta. Huolenpitoa – huomennakin kuvastaa arvojamme heikomman huolenpitäjänä muksuista mummoihin. -Elsi Katainen, Suomen Keskustanaiset ry:n puheenjohtaja

Keskustanaisten kuntavaalikirje 4/2017 -Yhdessä tekemistä ja elinvoimaa kotikuntaan

23.3.2017 Kuntavaalien televisiokeskusteluissa on puhuttu kuluneiden viikkojen aikana sote - ja maakuntauudistuksesta. Keskusteluissa tulevaisuuden kotikunnat ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Toivottavasti tähän tulee muutos, koska kuntavaaleissa on kyse lähellä olevista asioista. Meidän keskustalaisten kannattaa keskittyä kuntavaaleissa tulevaisuuden kotikuntien rakentamiseen. Keskustellaan siis toreilla ja turuilla kuntalaisten kanssa niistä asioista, jotka ovat kotikunnassa tärkeitä ja ajankohtaisia. - Elsi Katainen, Suomen Keskustanaiset ry:n puheenjohtaja

Avain-lehti

 

Avain_kansi_2_15.jpg 

 

Avain-lehti, erilainen naistenlehti
Tutustu, ihastu ja tilaa!

Osallistu

kehrä nettisivuille.png

KOL_logo.jpg

KENU_logo.jpg

Kerttu.jpg

Nytkis.jpg

Keskustanaiset verkossa